Våra tjänster

Uthyrning och försäljning

Skurups Åkeri & Schakt AB erbjuder flera produkter till försäljning – eldningsolja förstås, som vi redan berättat om, men också grus, singel och makadam. Du som anlägger ny trädgård, eller bara behöver fylla i gångar, vägar eller uppfarter är varmt välkomna att beställa ditt grus eller din singel från oss. Vi har många olika typer som du fritt kan välja mellan.

Ska du dra igång ett större byggprojekt kanske du behöver en modul att installera ett litet kontor i, eller bara som skydd för alla dina verktyg och maskiner. Vi på SÅSAB erbjuder uthyrning av moduler, arbetsbodar och kontorsbodar. Det är bara att välja och vraka. Vi hyr också ut containrar.

När du köper grus eller villaolja från oss så hjälper vi förstås till med leveransen.

Din transportör när det gäller

Riktigt tunga saker är oerhört svåra att transportera, likaså saker i stor volym. Vad det än må handla om som du behöver transportera så fixar vi på SÅSAB det. Vi är specialister på schakt, biltransporter, grustransporter och oljetransporter.

Rivning

Vi genomför alla möjliga typer av rivningsarbeten, våra maskiner klarar i stort sett allt. Vi hjälper gärna också till att demontera saker som inte ska rivas med brutal råstyrka. Allt avfall tar vi hand om och återvinner med metoder som harmonierar med en hållbar framtid. Det är väldigt viktigt att just avfall hanteras med miljön i åtanke.

Schaktning

Inom SÅSAB arbetar väldigt kompetent personal. Graden av utbildning är hög och erfarenheten lång. Vi erbjuder såväl stöd- som släntschaktning – och vanlig planschaktning förstås.

Skicka e-post


(Lämna tom)