Om SÅSAB

Skurups Transport & Schakt AB, eller SÅSAB, registrerades i December 1992. Vi utgår från Skurup, mitt i den Skånska, härliga myllan, men erbjuder våra tjänster till hela Skåne utifrån städerna Ystad och Malmö. Ett företag som startar med tjänster inom transport och schakt utvecklas ofta sakta med säkert, och så har det varit för oss också. Målet och ambitionen är idag precis samma som för 22 år sedan – vi vill erbjuda det bästa, och det senaste inom vår bransch till alla våra kunder utifrån deras behov.

Alltid högsta kvalitet

För att garantera hög kvalitet på våra produkter och tjänster så ser vi till att alltid hålla oss uppdaterade på vad som finns tillgängligt på marknaden. Vi utbildar våra anställda och anpassar oss efter efterfrågan. När det gäller eldningsolja så har vi märkt att intresset för miljövänlig villaoljaolja stigit de senaste åren, så då ser vi givetvis till att ha högkvalitativ och prisvärd miljöolja till försäljning.

Maskinparken

För att arbeta med saker som grävning, transport och lastning så krävs givetvis stora, starka fordon. I vår maskinpark finns allt från grävmaskiner till dumpers, oljetanker och hjullastare. Alla fordon är av hög klass och vi uppdaterar så ofta vi kan. 

Vi har kul!

Vi som arbetar på SÅSAB är ett glatt gäng, vi tror på att ha roligt på arbetet eftersom vi ju trots allt spenderar väldigt mycket tid just där. Trots de många gånger tunga arbetsuppgifterna har vi tid för skoj och skratt mellan varven. 

Vi har alla gedigen kompetens och erfarenhet, och vi fortsätter att utveckla våra kunskaper i takt med att marknaden förändras. 

Skicka e-post


(Lämna tom)